EDIT: Chociaż nie wiem, czy akurat Twoje pytanie o wybór samochodu kwalifikuje się pod tą nazwę tematu.
Pfff!
Naszczescie ten serwis posiada ponad 2000 innych facetów którzy mi moga doradzić -,-, jeśli miałbym sie opierać na twoich inicjacjach to wolałbym juz rowerem jezdzić-,-!
Fenix The Best napisał/a
Seb napisał/a:
Golfem IV
Dresowóz. ;P
Unowiec!
Co ci sie w golfach nie podoba?, fakt ze jezdzi tego w 3 i troche, ale czesci do nich są tasze i szybciej jej dostane niż do jakiegoś typu auta.
Co do Audi a3 to moj kolega je ma i zaraził mnie nim, jest ładne, szybkie i wygodne.
Pozory Fen często mylą.. Mój dobry znajomy jeździ właśnie Golfem IV, do dresów raczej się nie zalicza, chyba, że ten rodzaj subkultury ubiera się codziennie w koszule i jeansy i to ja zbłądziłam A i często gdy jeżdżę autobusem, to przyglądam się samochodom, i rzadkością są dresy w Golfach, już częściej widuje ich w Maluchach
_________________ Nie pozwól aby strach przed działaniem wykluczył Cię z gry..
Golf IV - spoko wózek i faktycznie trochę tego jeździ, więc łatwiej części dostaniesz
Audi A3 - jeszcze lepszy niż Golf, ale na dobrą sprawę dużo mniej ich jeździ niż Golfów, ale poza tym bez zastrzeżeń
Renault Clio - wizualnie nie najgorszy, ale podejrzewam, że jak inne francuzy lubi się psuć
Dołączył: 25 Lut 2009 Skąd: mogłem wiedzieć, że była niepełnoletnia?
Wysłany: 02-03-2011, 17:43
Fenix The Best napisał/a
Dresowóz. ;P
Dresowozem jest Golf III jeśli już...
I po za tym odpuść sobie przyklejanie "łatki" do tego pojazdu... jeździ nim dużo dresów, ale auto jest stosunkowo tanie w utrzymaniu, nie pali Bóg wie ile i, to co pisał już Seb, części są tanie.
Z Golfem IV jest zresztą tak samo. No i trochę elektroniki jest więcej.
Jeszcze Ci się tak głupio zapytam Seb: Clio II, ta?
Seb napisał/a
Co do Audi a3 to moj kolega je ma i zaraził mnie nim, jest ładne, szybkie i wygodne.
Tak, to prawda...
Ja spośród wymienionych przez Ciebie aut dla siebie "ustrzeliłbym" Golfa...
Z tego co widzę, do Ciebie bardziej Audi przemawia
Nawet i 6kV, czyli 6000V by się dało zmontować, ale wątpię, czy autko by to udźwignęło
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum